Asociația Pentru Viață

Asociatia Pentru Viață

Asistență
la dezastre

“Bucuria pe care o simte omul cand primeste o binecuvantare materiala este o bucurie omeneasca, dar cea care o simte atunci cand daruieste este dumnezeiasca. Bucuria dumnezeiasca vine doar atunci cand daruiesti.”

Parintele Paisie Aghioritul

Daniel este un băiat de 20 de ani care a fost diagnosticat de la naștere cu o boală genetică, necontagioasă care îi afectează întreg organismul.
 
Bulele și rănile de pe pielea lui necesită îngrijire ca la persoanele cu arsuri grave. Toate aceste tratamente: pansamente speciale, creme, unguente, vitamine, intervenții chirurgicale și multe altele, depășesc lunar suma de 8000 de ron. 
 

Bianca este o tânără afectată de autism sever .

O fată minunată care zâmbește mereu și care te caută cu privirea pentru a te cunoaște mai bine.

Un copil care merge la cursuri și consultații pentru a învăța cum să se exprime mai ușor și să poată să fie înțeleasă.

Acest copil trăiește fiecare zi cu bucurie – un om cu un suflet minunat.

Robert este un tată tânăr care din munca lui și-a construit o casă modestă.
 
La acoperiș a rămas fără bani așa că a încropit ceva în speranța că-l va face peste un an/doi.
 
Au trecut mulți ani și apa curge peste tot în casă dar situația lui financiară nu s-a îmbunătățit așa că acum stă cu ligheane și oale peste tot prin pod.

Pe cei din familia Amarandei poate îi cunoașteți din incendiul din 2018, când de la un coș înfundat a ars toată gospodăria lor.

Atunci le-am oferit un spațiu temporar de cazare în clădirea dispensarului.

Pentru că sunt oameni cu posibilități modeste nu au reușit nici până azi să mai facă ceva pentru casa lor.

Areas Of Expertise

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia mollit natoque consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vitae, eleifend acer sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, ridiculus mus.

Featured Articles