Asociația Pentru Viață

Asociația Pentru Viață

Politica de confidentialitate GDPR

Stimati Donatori și prieteni,

La noi la, Asociația Pentru Viață protectia datelor dumneavoastra personale este foarte importanta.

Datele sunt colectate in scopul asigurarii celor mai bune oportunități de manifestare pentru dumneavoastra si pentru a va oferi cea mai buna experienta in relatia cu Asociația Pentru Viață.

De aceea, datele dumneavoastra este necesar sa fie actualizate in permanenta. Aveti posibilitatea sa interveniti oricand in ce priveste acuratetea si utilizarea datelor. Va rugam sa ne contactati cu incredere pentru a le rectifica sau sterge.

Datele sunt colectate doar pe baza consimtamantului dumneavoastra in relatia cu Asociația Pentru Viață si conform cerintelor legale. Prelucrarea lor se face in conditii de legalitate, echitate si transparenta, cu asigurarea securitatii adecvate a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale.

Personalul Asociația Pentru Viață respecta cu strictete cerintele legale in privinta protectiei datelor si are grija ca toate operatiunile de prelucrare sa fie realizate numai in interesul dumneavoastra.

Contactati-ne cu incredere pentru orice intrebari cu privire la protectia datelor la modul in care ele sunt utilizate pentru a va oferi o experienta excelenta in relatia cu Asociația Pentru Viață.

Asociația
Pentru Viață